INTENZE GEN-Z - 19 COLOR SET

INTENZE GEN Z

NTENZE GEN-Z - 19 COLOR SET
REACH MEGFELELŐ

INTENZE GEN-Z - 19 COLOR SET

A legkeresettebb és legnépszerűbb 19 darabos készlet, amely az összes alapvető árnyalatot tartalmazza.

Tartlmazza: Snow White Mixing, Light Purple, Snow White Opaque, Dark Purple, Lemon Yellow, Mario’s Blue, Golden Yellow, Mario’s Light Blue, Soft Orange, Light Green, Hard Orange, Dark Green, Bright Red, Dark Brown, Dark Red, Light brown, True Magenta, True Black, Light Magenta

A legendás amerikai Intenze márka kifejlesztett egy új GEN-Z festékcsaládot, amely továbbfejlesztett összetételű és megfelel a legújabb EU REACH előírásoknak. Ezek a minőségi tetováló festékek ellenállnak a kiszáradásnak és jól gyógyulnak. A GEN-Z  hosszú élettartamú , és még a gyógyulás után is tiszta és fényes marad. Az USA-ban készülnek és vegánok számára is alkalmasak.

Az INTENZE márka története a 80-as évek végére nyúlik vissza, amikor Mario Barth elkezdte keverni az első színeket saját konyhájában. A márka hivatalos gyártása néhány évvel később kezdődött, amikor az alapító Mario az Egyesült Államokba költözött, és elkészítette első 19 árnyalatból álló készletét. Azóta az Intenze márka közel 150 árnyalatot kínál, amelyeket a tetoválóművészek használnak a világ minden tájáról. A színek nem mérgezőek, az EU-ban használhatók és teszteltek.

  •  Kiszerelés 19x30 ml
  •  Megfelel a ResAP2008_1 és az ECHA (REACH) előírásainak
  •  Biztonságosabb az emberi bőr számára
  •  Vegán
  •  Állatokon nem tesztelték
  •  Az USA-ban készült
  •  Tanúsítványok letöltése ITT
161 596 HUF ÁFA-val

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerez 161 596 pontot. Regisztráljon és vásároljon kedvezményesebben.

Elérhetőség: Raktáron
Részletek
Márka: INTENZE GEN Z